Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

mercredi, 06 décembre 2017

Mans de Breish

mercredi, 14 juin 2017

CATALONHA / LA REPRESSION DE MADRID CONTRA LO REFERENDUM .

jeudi, 06 octobre 2016

REPRESSION CONTRA C. FORCADELL Pdt DEL PARLAMENT DE CATALONHA .

El ple del Tribunal Constitucional espanyol ha acordat per unanimitat de demanar a la fiscalia que H_3132234.JPG‘procedeixi a exigir la responsabilitat penal que correspongui’ a la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, per no haver acatat les resolucions del tribunal. Concretament, per haver permès que es votessin a la cambra les conclusions de la comissió d’estudi del procés constituent.

Posteriorment a l’aprovació del text Forcadell va rebre el passat mes d’agost la notificació del Tribunal Constitucional (TC) que recollia la suspensió de les conclusions de la comissió parlamentària d’estudi del procés constituent. Aquesta instava els membres de la Mesa a paralitzar qualsevol iniciativa relacionada amb el desplegament del procés constituent i el full de ruta independentista, advertint-los d’eventuals responsabilitats penals en cas d’incompliment.

Ara el ple del TC ha aprovat una resolució a proposta del magistrat Andrés Ollero que argumenta que el reglament del parlament no obligava Forcadell a actuar com ho va fer. Tanmateix, no s’especifica quin delicte hauria comès. Els magistrats ha acordat suspendre les conclusions que va aprovar el Parlament i han derivat al fiscal que actuï penalment contra Forcadell .

Vilaweb.cat / 6-10- 2016

dimanche, 25 mai 2014

LE 28 MAI ,PAIS NOSTRE ANALYSE LA REFORME TERRITORIALE .

Une importante reunion du Mouvement Pais Nostre est programmée mercredi 28 mai ,à partir de 18 h 30 à Narbonne (Restaurant "Istambul",Bd Marcel Sembat ) .

Pais Nostre entends renforcer son organisation et élargir son bureau avec l'arrivée de nombreux élus municipaux occitans, et le Mouvement préparera aussi sa présence aux fêtes de l'été ,en partenariat avec  Cap Leucate et les Salins de Gruissan .

Mais c'est surtout la réforme territoriale qui sera au centre des travaux .Après un exposé sur l'état actuel de la décentralisation ( Sarah Ulme) ,les projets du gouvernement seront analysés et sera lancé l'organisation d'un Colloque de Pais Nostre ,  sur le théme "L'OCCITANIE A L'HEURE DE LA REFORME TERRITORIALE" . Ce colloque pourrait avoir lieu à l'automne prochain .

Tous les amis et sympathisants régionalistes sont invités à venir travailler avec nous .

Joan-Pèire Laval .

mercredi, 02 avril 2014

Je n'ai pas pu résister (Alain Garau)

Un gouvernement de Combat.jpg

samedi, 11 mai 2013

Le Roman-photo du Samedi

Le roman-photo - ND des Landes... c'est reparti.jpg

dimanche, 21 avril 2013

Le Roman-photo du Samedi

Le roman photo - Mariage pour tous.jpg

samedi, 13 avril 2013

Le Roman-photo du Samedi

Le Roman photo - Patrimoine.jpg

vendredi, 05 avril 2013

Le Roman-photo du Samedi

Roman-photo - Cahuzac une histoire tirée par les cheveux.jpg

dimanche, 24 mars 2013

Le roman-photo du Samedi

roma-photo - Europe propre.jpg