Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

dimanche, 22 octobre 2017

" LE SAUNIER D'OCCITANIE " PRESENTE SES PRODUCTIONS A BERCY .

Aucun texte alternatif disponible.

LES SALINS DE L'AUDE  PRESENTENT LES PRODUCTIONS DES SALINS D'OCCITANIE A BERCY ...

FELICITATIONS DE PAIS NOSTRE POUR  LE TRAVAIL DE L'EQUIPE DE PATRICE GABANOU , DIRECTEUR DES SALINS DE GRUISSAN - LA PALME.

RASSEMBLEMENT " ESPRIT DU SUD " LE 28 OCTOBRE A VENDARGUES .

LIBERTAT ! SOLIDARITAT AMB LO GOVERN DE CATALONHA !

ALERTA DE " CONVERGENCIA DEMOCRATICA ARANESA " .

Résultat de recherche d'images pour "PHOTOS CONSEIL GENERAL DE LA VAL D'ARAN"CN Vielha.-Convergència Democràtica Aranesa (CDA) ha emès un comunicat on alerta dels perjudicis que l’aplicació de l’article 155 de la Constitució pot suposar per al govern aranès. Segons assegura la formació, els efectes de la proposta de l’executiu del PP “en els termes plantejats i aprovats posteriorment pel Senat, suposaran al Conselh Generau d’Aran patir ‘de facto’ una paràlisi en tots els àmbits de les competències en les quals ara mateix s’està treballant i negociant, i només continuarà l’activitat del dia a dia”. En aquest sentit, el partit mostra el “total rebuig i condemna a la interpretació de la democràcia en aquests termes totalitaris” i expressa el seu suport a les institucions catalanes. CDA governa al Conselh Generau d’Aran.

En el comunicat, el Comitè Executiu de CDA manifesta que “davant la imposició del Govern d’Espanya, entrem en una setmana transcendent per a Catalunya, Espanya i Aran. La intenció de ‘suspendre’ l’autonomia catalana no fa més que agreujar la situació. Ara més que mai les negociacions i el diàleg són l’únic camí”.El partit recorda que la Llei d’Aran “emana del Parlament de Catalunya i només aquest Parlament és el que l’ha reconegut, en l’any 90 primer i recentment al 2015, escoltant i donant-li a Aran la possibilitat d’aconseguir unes cotes importantíssimes d’autogovern. No hi ha més enllà de la llei d’Aran, aprovada al febrer de 2015, cap altra llei que reconegui la realitat aranesa”.

Vilaweb.cat

COLLOQUI PAIS NOSTRE LO DISSABTE 25 DE NOVEMBRE A NARBONA .

Résultat de recherche d'images pour "PHOTOS COLLOQUE PAIS NOSTRE A NARBONNE" COLLOQUI PAIS NOSTRE LO 25 de NOV a NARBONA

       Region Occitania Per una força culturala  occitana !

.De 9 H 30 à 17 H : DEBATS ET CONFERENCES AVEC DES PERSONNALITES

 

. A 17 H 30 : REMISE DES PRIX " PALME D'OC " ET " COGORDA " .

. 18 H  : CONCERT

  SANDRA HURTADO-ROS

  MANS DE BREISH

  FRANC BARDOU

  ERIC FRAJ

  LHUBAC BANDA SAGANA

  JOANDA

 

 

 

samedi, 21 octobre 2017

LIBERTAT PER LOS PRESONIERS POLITICS JORDI SANCHEZ E JORDI CUIXART !

Cette manifestation a été organisée à l'origine pour réclamer la libération de deux leaders indépendantistes arrêtés au cours de la semaine, Jordi Cuixart et Jordi Sanchez.

LO GOVERN DE CATALONHA AMB LO POBLE A BARCELONA DISSABTE 21 d' OCTOBRE : LIBERTAT PER JORDI SANCHEZ E JORDI CUIXART !

 

450 000 CATALANS A BARCELONA PER LA LIBERACION DE SANCHEZ E CUIXART !

MANIFESTACION DE 450 000 CATALANS DISSABTE 21 d' OCTOBRE A BARCELONA PER LA LIBERACION DE JORDI SANCHEZ E JORDI CUIXART   Foto: Vilaweb.cat  .

 

MADRID ATTAQUE L'AUTONOMIE CATALANE DANS LA PRESSE INTERNATIONALE .

LIBERTAT JORDI SANCHEZ e JORDI CUIXART ! BARCELONA A 17 oras .

vendredi, 20 octobre 2017

VENEZ RENFORCER PAIS NOSTRE ! ADHESION A 10 EUROS L'AN .

Résultat de recherche d'images pour "PHOTOS JOAN PEIRE LAVAL PAIS NOSTRE"Pourquoi adhérer à País Nòstre ?

 

Vous êtes un sympathisant de la cause occitane, vous défendez les valeurs de "Paratge et Convivéncia" propres à notre culture.
Vous pouvez soutenir le mouvement País Nòstre , qui porte aussi ces valeurs, et défend la reconnaissance, le maintien et le développement de la langue, la culture, l'économie  occitane ...
En adhérant au mouvement País Nòstre ( 10 Euros l'an ) vous êtes informés des actions, pouvez intégrer les commissions internes, participer aux décisions...
Votre carte de membre País Nòstre est valable 1 an, de date à date.
En tant que particulier, association, entreprise, vous pouvez aussi soutenir País Nòstre en don défiscalisable : un reçu vous est délivré afin de le porter sur votre déclaration de revenus personnelle ou votre comptabilité association/entreprise au titre de frais.
 
 
.RENDEZ-VOUS SUR FACEBOOK PAISNOSTRE !
.où envoyez un chéque de 10 euros à : PAIS NOSTRE 1, Rue des Passerelles
11 100 . Narbonne .