Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

mardi, 12 décembre 2017

CARLES PUIGDEMONT CAP DE LISTA DE " JUNTS PER CATALUNYA " .

https://imatges.vilaweb.cat/nacional/wp-content/uploads/2017/12/H_3291679-604x270.jpgEl cap de llista de Junts per Catalunya (JuntsxCat), Carles Puigdemont, ha alertat que l’estat espanyol vol empresonar tota una generació de polítics catalans, en referència a la petició del Tribunal Suprem espanyol d’investigar els membres del ‘comitè estratègic’ per a la independència.

Amb un missatge en directe des de Brussel·les, durant l’acte de la candidatura a Tortosa, Puigdemont ha demanat de guanyar el 21-D per evitar que l’estat tingui l’aval per a empresonar els dirigents polítics. Ha insistit en el perill que l’estat espanyol empresoni també els responsables de partits i organitzacions i ‘tothom que passava per allà’. El president ha cridat a guanyar les eleccions perquè el poble ‘estima la seva llibertat i les seves institucions’.

També ha avisat que el 155 se simbolitza en les lleixes buides del Museu de Lleida, en referència a les obres de Sixena espoliades, i ha dit que el conseller Lluís Puig ha defensat el patrimoni amb més dignitat des de l’exili que no pas el paer de Lleida, Àngel Ros (PSC), des de la seva ‘poltrona’.

El portaveu de JuntsxCat, Eduard Pujol, ha critica les ‘llàgrimes de cocodril’ de Ros després de l’espoliació del Museu de Lleida. Pujol ha dit que Iceta, Arrimadas i Albiol eren ‘nines russes’ del president espanyol, Mariano Rajoy.

Les commentaires sont fermés.