Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

vendredi, 29 septembre 2017

CATALONHA / PER L'INDEPENDENCIA A MONTJUIC A BARCELONA !

La campanya pel sí a la independència es clou aquest vespre, a la Font Màgica de Montjuïc amb un gran acte unitari que començarà a les vuit. Hi participaran les entitats sobiranistes i tots els partits independentistes i és previst que l’avinguda Maria Cristina es desbordi. Quaranta-vuit hores abans del primer d’octubre, l’independentisme tornarà a vibrar en un bany de masses.

L’indret triat és simbòlic, car les entitats sobiranistes van fer-hi l’acte final abans de la consulta del 9-N. La Font Màgica també va ser l’escenari de l’acte final de campanya de Junts pel Sí ara fa dos anys, abans de les eleccions del 27-S. I al maig s’hi va fer una gran concentració independentista abans de l’anunci de la data i la pregunta del referèndum.

La campanya va començar ara fa dues setmanes a la Tarraco Arena, amb nou mil persones que van omplir el recinte de gom a gom i molta gent que no hi pogué entrar. Des d’aleshores, els partits i les entitats han recorregut tot el Principat, amb actes de tota mida, per explicar les raons del sí. Tanmateix, la campanya ha estat molt marcada pel cop d’estat contra la Generalitat del dia 20 i tota la repressió que se n’ha derivat .

Vilaweb.cat

Les commentaires sont fermés.