Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

mardi, 12 septembre 2017

LETRA DEL PARGUE NATURAL DEL NARBONES : EDITO DEL PRESIDENT B.DEVIC

Résultat de recherche d'images pour "photo parc naturel regional narbonnais"" Lo primièr numerò de la Letra d’informacion arriba dins un moment especial del Pargue, del Pargue vòstre . De fach, dins lo país del  Narbonés i a un fum de projèctes d’acapçaments e de politicas publicas e lo pargue porta pèira a tot aquel trabalh. Nos cal tamben saludar la contribucion de l’ancian director del pargue, Alan Perea . Ara, va defendre lo país Narbonés endacom mai e aprèp aver botar en camin una situacion melhora per las institucions, las finanças e las estructuras del pargue. Expertesa d’engenhaire, experiéncia de terren e vista an portat lo pargue, la seva equipa e los companhs a un polit nivèl de reconeissença.

La mission del pargue se fa dins un estat d’esperit amb de valors, e las forças vivas s’acampan a l’entorn de las riquesas del patrimoni natural e cultural. Sém a la mitat de l’apelacion PNR 2010 / 2022, nos cal èsser fièr de véser lo nostre territori amb un instrument de qualitat, una cogestion dins cada zona umida del PNR. L’equipa tecnica es estructurada amb las competéncias reglementaris e lo partenariat se refortis amb lo païs e sos actors.

Alavetz, vos prepausi de vos passejar dins l’actualitat, amb d’accions de tria, de far coneissença amb lo trabalh de l’equipa e dels companhs, al servici del país . Cal perseguir e desvolopar aquèla aisina de concertacion e de programacion del Pargue natural regional."

Bernat Devic , President del Pargue Natural Regional del Narbonés .

 

Traduccion : Joan-Pèire Laval

Les commentaires sont fermés.