Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

jeudi, 17 août 2017

ATEMPTAT / UNA MINUTA DE SILENCI E 3 JORNS DE DOL EN CATALONHA .

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat, que ‘la ciutadania doblegarem aquells que intenten confrontar civilitzacions a través de la violència’, en relació a l’atemptat d’aquesta tarda a La Rambla que ha deixat tretze morts i una cinquantena de ferits. Puigdemont ha dit, en la conferència de premsa posterior a la reunió d’urgència del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya, que ‘Catalunya ha estat sempre terra de pau i de benvinguda’ i que ‘els catalans hem estat i serem sempre gent de pau i d’acollida’. El president de la Generalitat ha assegurat que ‘la democràcia doblegarà el terrorisme i la barbàrie allà on es trobin’.

Puigdemont s’ha manifestat consternat, ‘com tot Europa i tot el món’ i ha recordat que ciutats com Londres, París i altres capitals europees han estat víctimes d’atacs similars. El president ha apuntat que ‘estem parlant d’un acte de dimensions molt greus i que condemnem enèrgicament’.

La batllessa de Barcelona, Ada Colau, ha anunciat que demà, a les 12 del migdia, hi haurà un minut de silenci a la Plaça de Catalunya en memòria de les víctimes i ‘per dir que no tenim por’. Colau ha assegurat que Barcelona és una ‘ciutat de pau, oberta al món i orgullosa de la seva diversitat.’ Ha afegit que aquells que recorren a la violència ‘no se’n sortiran’ i ha agraït el rebuig de la ciutadania de l’atemptat d’aquesta tarda i la solidaritat amb les víctimes.’

Vilaweb.cat

Les commentaires sont fermés.