Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

mercredi, 02 août 2017

2 d'AGOST DE 2017 ... LA TERRA A CREDIT .

Résultat de recherche d'images pour "IMAGES DE LA PLANETE VUE DU CIEL"L’organització mundial Global Footprint Network, que analitza l’evolució i l’afectació de les petjades ecològiques al planeta, ha fet públic que avui la humanitat ja ha esgotat els recursos naturals previstos per a enguany.

Es tracta del Dia de la Sobrecapacitat de la Terra, i l’organització explica que, a partir d’avui i fins que acabi l’any, viurem ecològicament ‘a crèdit’. Global Footprint Network argumenta que hem fet servir més recursos dels que el nostre planeta és capaç de renovar en un any, la qual cosa vol dir que ‘emetem més carboni que el que els oceans i els boscos poden absorbir i agafem més peixos, consumim més aigua i tallem més arbres dels que la Terra pot produir’. L’organització recomana menjar menys carn, consumir menys combustible i no malgastar els aliments per tal d’aconseguir aturar aquesta tendència creixent.

Les necessitats actuals de consum al món són cada vegada més grans. Un dels indicadors principals és que, actualment, el petroli, el gas i el carbó constitueixen el 60% d’aquesta petjada ecològica.

Vilaweb.cat / 2-7-2017

Les commentaires sont fermés.