Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

jeudi, 20 juillet 2017

MOBILISACION DE L'ANC PER LA DIADA DEL 11 DE SETEMBRE .

Résultat de recherche d'images pour "PHOTOS ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA"L'Assemblea Nacional Catalana ha activat la web que permet d’inscriure’s per participar en la manifestació de l’Onze de Setembre, quan quedarà menys d’un mes per al referèndum sobre la independència. La mobilització porta el lema de ‘La Diada del sí’, i aquesta és la web des d’on es poden fer les inscripcions als trams, que es dividiran en forma de creu a la cruïlla entre passeig de Gràcia i el carrer Aragó.

Les inscripcions
Els participants es poden inscriure sols o bé en grups de fins a quatre persones més. La inscripció es pot fer des d’aquesta pàgina o bé per telèfon, trucant al 93 446 49 92 de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00. Una vegada feta la inscripció, perquè sigui vàlida, s’ha de confirmar per correu abans de  vint-i-quatre hores. Si passades aquestes vint-i-quatre hores després d’haver omplert el formulari no s’ha rebut el correu, voldrà dir que hi ha hagut algun error. En aquest cas, cal tornar a fer la inscripció.

Les quatre zones
Hi ha quaranta-vuit trams repartits en quatre zones: la Muntanya, de color verd, que correspon a la part de passeig de Gràcia que queda per damunt del carrer Aragó fins a Jardinets de Gràcia, per damunt de la Diagonal; la zona Mar, de color blau, on hi ha els trams que queden per baix; la zona Besòs, que correspon als trams del carrer Aragó entre passeig de Gràcia i el passeig de Sant Joan. I finalment, els trams de la zona Llobregat, que són els que queden al carrer Aragó des de passeig de Gràcia fins al carrer Muntaner.

Vilaweb.Cat / 20 de Julh .

Les commentaires sont fermés.