Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

lundi, 17 juillet 2017

LA CUP COAUTORA DEL REFERENDUM DEL 1er d'OCTOBRE .

Résultat de recherche d'images pour "PHOTOS CUP CATALOGNE"La CUP ha presentat un escrit al jutjat d’instrucció número 13 de Barcelona en què es defineix com a ‘coautora i cooperadora necessària’ de l’organització del referèndum de l’1 d’octubre i demana de ser part investigada per la seva participació en el referèndum. Aquest jutjat ha començat a enviar requeriments a empreses i funcionaris, i també al Teatre Nacional de Catalunya, en relació amb l’organització del referèndum.

La CUP demana al titular del jutjat de ser present en la investigació com a actor polític, ja que això li permetria de tenir accés a l’expedient i poder demanar que es practiquin diligències. En l’escrit lliurat al jutjat, també hi ha una llista adjunta dels actes previstos fins al dia del referèndum.

D’aquesta manera, la CUP-CC diu que respon a l’estratègia de l’estat espanyol de pressionar tots els actors que tenen a veure amb el referèndum, i vol denunciar la manca d’independència dels jutjats i tribunals espanyols. Segons el Benet Salellas, ‘l’actuació del jutjat 13 al Teatre Nacional de Catalunya demostra que el problema no és el govern del PP sinó l’aparell de l’estat, un estat antidemocràtic que és un estat autoritari de dret. Nosaltres hem de respondre sense por, de cara, amb la convicció i determinació política que aquest referèndum, el farem’.

Vilaweb.cat

Les commentaires sont fermés.