Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

vendredi, 23 juin 2017

CATALONHA / CAMPANHA DE LA CUP PER LO REFERENDUM D'INDEPENDENCIA .

La CUP ha inaugurat la seva campanya a favor del sí al referèndum. En un acte a plaça d’Orfila de Sant Andreu, a Barcelona, la diputada de la CUP Eulàlia Reguant ha reclamat que es concretin aviat els passos que se seguiran i que es facin públiques dues lleis diferenciades, una per a la transitorietat jurídica pensant en l’endemà de l’1 d’octubre i una altra d’específica per donar cobertura al referèndum.

La CUP vol que les forces independentistes decideixin també la data en què s’aprovaran, de manera que abans del setembre quedi clar què s’aprovarà i quan. Reguant ha advertit també que el seu partit no acceptaria reinterpretacions del resultat: ‘Qui pensi aprofitar el resultat per negociar un nou marc d’entesa erra i traeix; qui pensi aprofitar el resultat de l’1-O com una mobilització més erra i traeix’, ha advertit.

Reguant ha recordat que la pregunta és clara i que la resposta que se’n derivarà també. Per això, un sí majoritari obre les portes d’un procés constituent i de la república catalana, ha dit.

Vilaweb.cat .

Les commentaires sont fermés.