Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

dimanche, 11 juin 2017

REFERENDUM / PEP GUARDIOLA :" VOTAREM LO 1er D'OCTOBRE "

" Votarem, per més que l’estat espanyol no vulgui’, ha proclamat Pep Guardiola en la lectura del manifest de l’acte de suport al referèndum de l’1 d’octubre que s’ha fet avui a Montjuïc i que ha aplegat milers de manifestants. Guardiola ha afegit: ‘Votarem aquest 1 octubre. A més de la majoria democràtica del parlament el govern ha de saber que tots nosates estarem al seu cosat. Més que mai acudirem a les urnes.’

‘Ara que la veu de la democràcia vol ser segrestada, més que mai acudirem a les urnes i defensarem amb totes les nostres forces la democràcia i els nostres representants’, ha dit.

També ha demanat ajuda a la comunitat internacional apel·lant a tots els demòcrates d’Europa i del món a recolzar la defensa de drets amenaçats a Catalunya, com el dret de la llibertat d’expressió política i el dret de vot, i plantar cara ‘als abusos d’un estat autoritari’.

L’ex-tècnic del Barça ha recordat que la Generalitat ha intentat pactar un referèndum amb el govern espanyol en divuit vegades, i la resposta ‘sempre ha estat no, ignorant el suport del 80% de la població i menyspreant la rotunda majoria amb la qual explica el Parlament’.

Vilaweb.cat

Les commentaires sont fermés.