Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

samedi, 29 avril 2017

L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA PREPARA L'INDEPENDENCIA !

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) fa avui la cinquena assemblea general ordinària al Palau d’Esports de Granollers en un ambient més plàcid que l’any passat. De fet, s’hi arriba sense cap esmena viva al full de ruta polític que els membres de l’entitat han d’aprovar. El document final preveu que la proclamació efectiva de la independència arribi com a conseqüència d’una majoria a favor del sí en un referèndum o de manera directa des del poder legítim de Catalunya, el parlament o l’Assemblea d’Electes de Catalunya (AECAT), en cas d’impediment coercitiu de fer el referèndum.

Sense esmenes vives a la ponència política, doncs, tota l’atenció se centra en la proposta que el secretariat de l’entitat sobiranista farà a les bases de cara a l’Onze de Setembre. Per ara, només n’ha transcendit que la intenció és retornar l’acte a Barcelona, segons que va avançar La Vanguardia, just el contrari de l’acte descentralitzat de l’any passat.

La presentació de l’Onze de Setembre serà el plat fort d’un acte polític que pretén convertir-se, també, en el tret de sortida a la campanya del sí de l’entitat sobiranista de cara al referèndum i servirà per a posar sobre la taula les mobilitzacions que ja auguren per als mesos vinents, incloses fins i tot al full de ruta.

Vilaweb.cat

Les commentaires sont fermés.