Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

mardi, 25 avril 2017

Mas a Brussel per denunciar la persecució judicial del procés

Artur Mas fa avui la primera parada d’un viatge a Brussel·les, París i Ginebra per a explicar el procés català i denunciar la persecució judicial dels càrrecs electes sobiranistes a Catalunya. L’ex-president participarà en un seguit d’actes i conferències organitzat de manera conjunta entre el Diplocat, la delegació del govern a França i Suïssa i la delegació del govern davant la Unió Europea.

 

Aquestes conferències responen a l’encàrrec que el govern va fer a Mas, a l’ex-vice-presidenta Joana Ortega i a l’ex-consellera Irene Rigau després de la sentència d’inhabilitació del 9-N perquè expliquessin el seu cas en l’àmbit internacional. De la mateixa manera, també informaran sobre la situació política catalana i sobre la voluntat de la majoria de ciutadans.

 

Mas serà avui a Brussel·les, demà a París i dijous a Ginebra. A cada ciutat, hi farà un acte titulat ‘Un referèndum per a Catalunya’, estructurat en dues parts. Primer, conversarà amb un periodista local. A continuació es projectarà el documentari Le peuple interdit, del quebequès Alexandre Chartrand, que analitza el moviment sobiranista i segueix diversos personatges involucrats en els esdeveniments de la tardor del 2014 i les eleccions del 2015, entre els quals l’ex-president Mas.

vilaweb.cat 25/04/17

Les commentaires sont fermés.