Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

mardi, 04 avril 2017

CATALONHA / CONFERENCIAS D'ARTUR MAS AL NIVEL INTERNACIONAL .

Résultat de recherche d'images pour "PHOTOS ARTUR MAS"L’ex-president de la Generalitat Artur Mas explicarà el procés català i la ‘persecució judicial’ dels càrrecs electes de Catalunya en un seguit de conferències a Brussel·les, París i Ginebra a final d’abril. Els actes seran organitzats conjuntament pel Diplocat, la delegació de la Generalitat a França i Suïssa i la delegació del govern davant la UE.

Les visites responen a l’encàrrec que el govern va fer a Mas, a l’ex-vice-presidenta Joana Ortega i a l’ex-consellera Irene Rigau després de la sentència d’inhabilitació del 9-N perquè expliquessin el seu cas en l’àmbit internacional, com també el procés i la voluntat de la majoria de ciutadans de decidir el futur de Catalunya en un referèndum.

La ronda francòfona començarà a Brussel·les el 25 abril, continuarà a París el 26 i s’acabarà a Ginebra el 27. A cadascun d’aquests indrets s’hi farà un acte titulat ‘Un referèndum per a Catalunya?’, que començarà amb una conversa entre Artur Mas i un periodista local, que també farà de presentador. A continuació es projectarà el documentari Le peuple interdit, del quebequès Alexandre Chartrand, que analitza el moviment sobiranista i segueix diversos personatges involucrats en els esdeveniments de la tardor del 2014 i de les eleccions del 2015, entre els quals Artur Mas.

Vilaweb.cat :

Les commentaires sont fermés.