Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

lundi, 13 mars 2017

CARLES PUIGDEMONT : " TROBAR LA RESPOSTA A TRAVES DE LES URNES " .

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha comparegut aquesta tarda acompanyat del vice-president, Oriol Junqueras, i del conseller d’Afers Exteriors, Raül Romeva, per a refermar el compromís amb el referèndum del setembre després d’haver-se fet pública la sentència del judici al 9-N, amb condemna d’inhabilitació per a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau. ‘Els 2,3 milions de persones que van votar el 9-N han rebut el veredicte de culpabilitat. Allò que la justícia ha condemnat avui ho indultara el poble de Catalunya amb el referèndum que sens dubte farem enguany’, ha declarat.

Puigdemont ha posat de manifest que a Europa comença a havere-hi expressions públiques de desacord amb la via judicial i coercitiva que pren el govern espanyol en relació amb el procés independentista català. ‘Fa uns dies era la Fundació Adenauer que deia que no només es podien utilitzar només mitjans judicials i policíacs. També hi ha hagut un pronunciament sense precedents de la Comissió de Venècia sobre reforma del TC’.

I ha conclòs: ‘La sentència no es fa replantejar res. Al contrari, ens anima a trobar la resposta a través de les urnes’.

Vilaweb.cat

Les commentaires sont fermés.