Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

samedi, 11 mars 2017

PLATAFORMA " GARROTXA PEL SI " PER L'INDEPENDENCIA .

Els partits polítics sobiranistes i la societat civil de la Garrotxa han creat avui la plataforma Garrotxa pel Sí, que pretén ‘ajudar a guanyar el referèndum’ i fomentar la participació dels garrotxins. L’entitat es declara obertament independentista i critica la judicialització del procés sobiranista i l’asfíxia econòmica que consideren que pateix el Principat.

A l’acte de presentació s’ha llegit un manifest on s’ha fixat el posicionament de la plataforma i on es deixa clar que les accions que faran a partir d’ara aniran enfocades a convèncer el màxim de persones perquè se sumin a la independència i hi votin a favor al referèndum, a fomentar una alta participació dels ciutadans de la Garrotxa i a respectar al màxim la posició d’aquells que siguin contraris a la independència.

El manifest de l’entitat recull que ‘no renunciaran mai’ a la voluntat de ‘trencar amb el règim del 78’. En aquest sentit, diuen que se senten hereus de les consultes populars que es van fer el 2009 i 2010 però que aquest cop no volen mantenir la neutralitat, i es declaren obertament favorables a la independència. ‘Volem fer de Catalunya un país pròsper, obert, democràtic i just per a tothom’, diu el manifest.

Vilaweb.cat

Les commentaires sont fermés.