Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

samedi, 04 mars 2017

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA MOBILISA PER L' INDEPENDENCIA .

Résultat de recherche d'images pour "PHOTOS MANIFESTATIONS INDEPENDANCE CATALOGNE"Esquerra Republicana obre avui la campanya pel sí a la independència amb un acte al Centre de Convencions Internacional de Barcelona a les sis de la tarda, que té per lema ‘Guanyem la República. Fem-ho’. Els republicans preveuen que sigui el ‘més multitudinari de la història moderna’ de la formació, ara que comença la recta final del procés sobiranista, i compten que reuniran prop de tres mil persones.

Es tracta de l’acte central de la campanya ‘La república que volem‘. ERC ha organitzat diverses xerrades i debats per tot el Principat amb l’objectiu que els catalans definissin conjuntament com hauria de ser la nova república catalana. Hi intervindran el president d’ERC i vice-president del govern català, Oriol Junqueras, la secretària general del partit, Marta Rovira, els diputats del congrés espanyol Joan Tardà i Gabriel Rufián i el regidor a l’Ajuntament de Barcelona Alfred Bosch, entre més.

L’objectiu del partit és mobilitzar més el sobiranisme i els sectors que li són propers, segons que ha pogut saber l’ACN, i per això l’acte intentarà donar la imatge de projecte gran i transversal.

En una carta adreçada a la militància, Marta Rovira diu que els republicans encaren aquesta etapa forts, units i convençuts: ‘Els últims mesos hem recorregut el país amb un gran procés participatiu en què, entre tots, hem definit la república que farem, un país lliure, net i just al servei dels ciutadans.’

Vilaweb.cat

Les commentaires sont fermés.