Midilibre.fr
Tous les blogs | Alerter le modérateur| Envoyer à un ami | Créer un Blog

jeudi, 06 octobre 2016

REPRESSION CONTRA C. FORCADELL Pdt DEL PARLAMENT DE CATALONHA .

El ple del Tribunal Constitucional espanyol ha acordat per unanimitat de demanar a la fiscalia que H_3132234.JPG‘procedeixi a exigir la responsabilitat penal que correspongui’ a la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, per no haver acatat les resolucions del tribunal. Concretament, per haver permès que es votessin a la cambra les conclusions de la comissió d’estudi del procés constituent.

Posteriorment a l’aprovació del text Forcadell va rebre el passat mes d’agost la notificació del Tribunal Constitucional (TC) que recollia la suspensió de les conclusions de la comissió parlamentària d’estudi del procés constituent. Aquesta instava els membres de la Mesa a paralitzar qualsevol iniciativa relacionada amb el desplegament del procés constituent i el full de ruta independentista, advertint-los d’eventuals responsabilitats penals en cas d’incompliment.

Ara el ple del TC ha aprovat una resolució a proposta del magistrat Andrés Ollero que argumenta que el reglament del parlament no obligava Forcadell a actuar com ho va fer. Tanmateix, no s’especifica quin delicte hauria comès. Els magistrats ha acordat suspendre les conclusions que va aprovar el Parlament i han derivat al fiscal que actuï penalment contra Forcadell .

Vilaweb.cat / 6-10- 2016

Les commentaires sont fermés.